sportove.net

Изабел Гулар и Кевин Трап – любов на плажа

Германският вратар на Пари Сен Жермен Кевин Трап и манекенката Изабел Гулар изкараха новогодишните празници на топло. Двамата влюбени избягаха от студа в Европа и акостираха в рая на богатите – остров Сейнт Бартс. Там двамата се отдадоха на заслужена няколкодневна почивка, наслаждавайки се на горещите лъчи на слънцето и финния пясък.

Ангелът на Victoria’s Secret и футболистът са гаджета от края на 2015 година, но рядко се появяват в публичното пространство заедно.


Двойката предпочита да е дискретна, като това не важи за времето на романтичните ваканции. Те преминават в целувки и закачки, а доказателството е в снимките по-долу…

Родената в Сао Пауло красавица през 2013 година имаше вземане-даване с Марко Бориело, но флиртът им продължи кратко. Трап пък често хваща окото на известните мадами. Преди година апетити към него имаше самата Риана. Певицата си го хареса, след като изгледа мач на ПСЖ от трибуните в Париж. Въпреки мераците на барбадоската Кевин не поддаде тогава, за да падне в прегръдките на бразилката Изабел няколко месеца по-късно.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.