sportove.net

Моу изживял най-тъжната Коледа в кариерата си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изживял най-тъжната Коледа в кариерата си, пишат световните спорни издания. Специалния бил сам в Манчестър, докато фамилията му била в Лондон. Португалецът работел, тъй като „червените дяволи“ имаха мач във втория ден на Рождество срещу Съндърланд (3:1).

Най-близките му хора обаче били на километри от него.


Дъщеря му учи в Лондон, а синът му тренира във Фулъм. Съпругата му пък живее при двете им деца.

„Семейството ми е в Лондон, защото моята дъщеря учи там, а синът ми тренира във Фулъм. Не мога да изисквам да ме следват навсякъде. Те са във възраст, в която трябва да летят“, обясни философски Специалния.

Срещите на специалистът със семейството му не са чести: „Един път в седмицата, ако е възможно, се виждаме. Ходя до Лондон да вечеряме. Сега обаче периодът е доста натоварен, има много мачове и е по-трудно“.

„Не отивам в един град, за да се наслаждавам, а за да работя. Ако исках наслада, щях да ида в Лос Анджелис и да стоя на плажа по цял ден. Отивам на спортната база всеки ден в 8 часа сутринта и си тръгвам в 18 часа вечерта. Давам всичко от себе си“, каза Моуриньо.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.