sportove.net

Пеп шокира: Аз съм към края на кариерата си

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола, който е едва на 45 години, изненада всички с изказването, че е към края на своята треньорска кариера. Испанецът пое “гражданите” едва преди шест месеца и има договор за три години, но заяви, че процесът на неговото сбогуване с футбола вече е започнал и няма намерение да стои на скамейката, докато навърши 60 години. Пеп направи този изненадващ анонс в интервю за NBC.

“Аз ще съм в Манчестър през следващите три сезона.


Те могат да бъдат и повече, но съм сигурен, че навлизам в края на треньорката си кариера. Няма да бъда на скамейката, докато стана на 60 или 65 години. Чувствам, че процесът на моето сбогуване вече е започнал”, отсече Гуардиола, който стартира истинската си треньорска кариера през 2008-а. В продължение на четири години той бе начело на Барселона, след което изненадващо заяви, че има нужда от почивка. Година по-късно започна работа в Байерн (Мюнхен), където изкара три сезона.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.