sportove.net

Коща: Конте не е просто шеф, той е човек, с когото можеш да говориш

Нападателят на Челси Диего Коща обяви, че всички в съблекаляната са много доволни от работата с новия мениджър Антонио Конте и подчерта, че италианецът знае как да общува пълноценно с играчите.

„Той дойде като нов треньор в това първенство, но се справя отлично. Конте наистина умее да общува с нас, честно се шегува. Това е страхотно, защото знаеш, че имаш треньор, който не е просто шеф, а човек, с когото можеш да говориш.


Той винаги ни подкрепя в трудните моменти. Спокоен е, когато говори с нас и момчетата го харесват все повече и повече“, каза Коща.

„Успех във футбола може да се постигне само, когато всички се трудят заедно. Може да работиш здраво, но когато атмосферата не е ок, работата няма да даде резултат. Може да избягаш, 20, 80 или 100 километра, но без отборен дух, без добри отношения с треньорите, нищо няма да работи“, добави нападателят пред сайта на Челси.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.