sportove.net

Диета за родилки? Да! Ето как отслабна Ким след второто раждане

Ким Кардашиян успя да свали 20 кг след раждането на сина си Сейнт. Не че ги броим, но е факт…

Безспорен факт е, че диетата на Ким е успешна, щом успя да свали 20 кг от желаните 27 килограма само за три месеца. Никой не казва, че е лесна, но определено е ефективна, и разбира се, определено си заслужава, защото за Бога, става дума за 20 кг!
1. Ким е голям фен на диетата на Аткинс.Всъщност Кимчето беше на тази диета, след като роди Норт. Любовта и към диетата идва от тойнейджърските и години, когато баща и! я показва. Именно успехът и с нея я прави пълнокръвен посланик на диетата.

2. а тя е доста протеинова.
Дали ще са яйца, риба, пиле или месо, Ким ги похавпа във всяко свое ядене, за да я държи сита. Има логика. Показват го и изследванията, които казват, че тези, които приемат дневно нужната им доза протеини, отслабват повече, отколкото, тези които не приемат протеини. Всичко това съчетано с храни, богати на фибри (артишок, тиква) и здравословни мазнини като зехтин и авокадо.

3. на всичкото отгоре обожава сирене.
Омлет със сирене и пуешки бекон. Пиле с прясна моцарела. Лучена супа с разтопено сирене отгоре. Парченца сирене с черни маслини. Ким обожава всичко това и го консумира с удоволствие, но и с мярка. А именно 114 гр сирене дневно.

4. въобще не става дума за малко калории.
Малко въглехидрати? Да! Малко калории? Не!!! Нискокалоричната диета те оставя гладен. А когато си гладен, не си успешен в диетата си.
Коагто приемаш адекватн, съобразена, премерена храна, включваща протеини, мазнини, въглехидрати, богати на фибри, то тогава няма да имате нужда от нищо друго. И тогава цялата воля на света не може да ви накара да си хапнете шарения, привличащ ви донът. С други думи, не умирайте от глад, просто стриктно яжте определени неща, все пак нали кърмите след раждането. Точно затова трябва да се храните богато, но с конкретни храни и в конкретни количества. Бебето ви има нужда от вас и вашата качествена кърма.
Препоръчваме ви електронна везна, за да отмервате любимото ви сиренце 😉

5. ким приема 1800 калории на ден!!! така че не я жалим J
Докато кърмите наистина са ви нужни калории. Така че консумацията между 1800 и 2200 е нещо съвсем нормално.
Това са между 114 и 170 гр протеини, 114 гр сирене, както вече споменахме, 8 до 10 порции зеленчуци на ден, две супени лъжици добавени мазнини (освен тези, съдържащи се в самите храни).
Понякога, когато готвачът и не може да я придружи на път, тя си позволява като нас плебеите, да се храни в ресторани, където винаги внимава както си поръчва. Все пак мъжът и е Кание Уест…


6. и няма нещо, което и е НЕВЪЗМОЖНО.
Храните, които не може да яде са: захар, сладки неща, крекери, бяло брашно, бял ориз. Диетата на Аткинс може да е нисковъглехидратна, но не е безвъглехидратна. Тайната е във въглехидратите, които са богати на фибри, защото именно те забавят освобождаването на захарта в кръвообръщението.
Затова заменете белия с кафяв ориз. Вместо обикновените картофи, купете малко по-скъпите т.нар. сладки картофи.
В тази диета контролът над количествата е от изключително значение. Затова е наистина добре да сте готови за нея и да сте ориентирани дотса към детайла, а именно 4, а не 6 грама, например
7. така отслабва с 1 кг на седмица.
Така. Всичко звучи прекрасно. Но тук вече трябва да си кажем в очите колко точно е здравословно да се отслабва. Експертите казват, че от 500 до 1000 гр на седмица е добре. Всичко останало е недобре и вреди на здравето, особено ако кърмите, защото така ще ви намалее кърмата.
Нещо много важно! Отслабването не е линеарно, т.е. не е фиксирано във времето; задължително с по 2кг на седмица. Напротив, тази седмица може с 0,5 кг, другата с 2,5 да отслабнете. Но общо за месеца да са 4. Не забравяйте, че стресът същ овлияе на диетата, както и околната среда.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.