Намери ни
To Top

Диета за родилки? Да! Ето как отслабна Ким след второто раждане

Ким Кардашиян успя да свали 20 кг след раждането на сина си Сейнт. Не че ги броим, но е факт…

Безспорен факт е, че диетата на Ким е успешна, щом успя да свали 20 кг от желаните 27 килограма само за три месеца. Никой не казва, че е лесна, но определено е ефективна, и разбира се, определено си заслужава, защото за Бога, става дума за 20 кг!
1. Ким е голям фен на диетата на Аткинс.



Всъщност Кимчето беше на тази диета, след като роди Норт. Любовта и към диетата идва от тойнейджърските и години, когато баща и! я показва. Именно успехът и с нея я прави пълнокръвен посланик на диетата.

2. а тя е доста протеинова.
Дали ще са яйца, риба, пиле или месо, Ким ги похавпа във всяко свое ядене, за да я държи сита. Има логика. Показват го и изследванията, които казват, че тези, които приемат дневно нужната им доза протеини, отслабват повече, отколкото, тези които не приемат протеини. Всичко това съчетано с храни, богати на фибри (артишок, тиква) и здравословни мазнини като зехтин и авокадо.

3. на всичкото отгоре обожава сирене.
Омлет със сирене и пуешки бекон. Пиле с прясна моцарела. Лучена супа с разтопено сирене отгоре. Парченца сирене с черни маслини. Ким обожава всичко това и го консумира с удоволствие, но и с мярка. А именно 114 гр сирене дневно.

4. въобще не става дума за малко калории.
Малко въглехидрати? Да! Малко калории? Не!!! Нискокалоричната диета те оставя гладен. А когато си гладен, не си успешен в диетата си.
Коагто приемаш адекватн, съобразена, премерена храна, включваща протеини, мазнини, въглехидрати, богати на фибри, то тогава няма да имате нужда от нищо друго. И тогава цялата воля на света не може да ви накара да си хапнете шарения, привличащ ви донът. С други думи, не умирайте от глад, просто стриктно яжте определени неща, все пак нали кърмите след раждането. Точно затова трябва да се храните богато, но с конкретни храни и в конкретни количества. Бебето ви има нужда от вас и вашата качествена кърма.
Препоръчваме ви електронна везна, за да отмервате любимото ви сиренце 😉

5. ким приема 1800 калории на ден!!! така че не я жалим J
Докато кърмите наистина са ви нужни калории. Така че консумацията между 1800 и 2200 е нещо съвсем нормално.
Това са между 114 и 170 гр протеини, 114 гр сирене, както вече споменахме, 8 до 10 порции зеленчуци на ден, две супени лъжици добавени мазнини (освен тези, съдържащи се в самите храни).
Понякога, когато готвачът и не може да я придружи на път, тя си позволява като нас плебеите, да се храни в ресторани, където винаги внимава както си поръчва. Все пак мъжът и е Кание Уест…


6. и няма нещо, което и е НЕВЪЗМОЖНО.
Храните, които не може да яде са: захар, сладки неща, крекери, бяло брашно, бял ориз. Диетата на Аткинс може да е нисковъглехидратна, но не е безвъглехидратна. Тайната е във въглехидратите, които са богати на фибри, защото именно те забавят освобождаването на захарта в кръвообръщението.
Затова заменете белия с кафяв ориз. Вместо обикновените картофи, купете малко по-скъпите т.нар. сладки картофи.
В тази диета контролът над количествата е от изключително значение. Затова е наистина добре да сте готови за нея и да сте ориентирани дотса към детайла, а именно 4, а не 6 грама, например
7. така отслабва с 1 кг на седмица.
Така. Всичко звучи прекрасно. Но тук вече трябва да си кажем в очите колко точно е здравословно да се отслабва. Експертите казват, че от 500 до 1000 гр на седмица е добре. Всичко останало е недобре и вреди на здравето, особено ако кърмите, защото така ще ви намалее кърмата.
Нещо много важно! Отслабването не е линеарно, т.е. не е фиксирано във времето; задължително с по 2кг на седмица. Напротив, тази седмица може с 0,5 кг, другата с 2,5 да отслабнете. Но общо за месеца да са 4. Не забравяйте, че стресът същ овлияе на диетата, както и околната среда.

Ощр от категория Футбол