Намери ни
To Top

ЦСКА-София обявява Белчев след Коледа

ЦСКА-София ще обяви назначението на Стамен Белчев за постоянен треньор в дните между Коледа и Нова година. Клубът все още не е съобщил новината, тъй като не се е провела среща на върха.

В рамките на седмица обаче основните собственици Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков ще се съберат и се очаква да утвърдят решението за Белчев. На този етап той получава кредит на доверие и нагласите са да започне пролетния полусезон начело на тима.


Не се изключва и промяна, но тя е все по-малко вероятна. Стоичков е в България от вторник насам, като се очаква да остане поне седмица. Камата трябва да снима реклама, а също така иска да се види с роднините си, преди да проведе срещата относно ЦСКА. На нея ще се дискутира развитието на клуба през 2017 годиа и ще се приеме отмет за свършеното дотук.
Локомотив ГО – ЦСКА-София 0:0+60

Финансовият благодетел на ЦСКА-София Гриша Ганчев на този етап се отказва от намерението си да продължава сондирането на мнения сред феновете относно Наско Сираков. Ганчев предложи на привържениците да покани Сираков за спортен директор, но срещна поляризирани мнения.

Така възможността Наско да се озове на „Армията“ намалява, но не е изключено Ганчев да поднесе изненада в близко бъдеще. Ръководството не се отказва от идеята да назначи силна фигура от калибъра на Сираков, за да затегне дисциплината в отбора. Стойчо Стоилов е твърде зает с пътувания около селекцията, а Пламен Марков не притежавал необходимата твърдост.

„Тема Спорт“

Ощр от категория Футбол