Намери ни
To Top

ЦСКА-София отстрани четирима свои футболисти

Ръководството на ЦСКА-София отстрани четирима свои футболисти. Става въпрос за юношите Кристиян Сотиров, Живко Панев, Стоян Иванов и Викторио Георгиев, които са временно отлъчени от състава на “червените” до 16 години.

Причината, както по-рано днес колегите от „24 часа“ съобщиха, е, че въпросните момчета са влизали внезапно в часовете в спортното училище “Ген. Владимир Стойчев” маскирани и започвали да крещят “Аллах е велик!” При един от случаите една от преподавателките дори припаднала вследствие на крайно неуместната шега.


Предлагаме на вниманието ви изявлението на „червеното“ ръководство:

Във връзка с инцидента в Спортното училище “Ген. Владимир Стойчев” с футболисти на ЦСКА, които се обучават в учебното заведение, и техни действия, породили уронване на престижа на клуба, играчите, родени през 2001-а – Кристиян Сотиров, Живко Панев, Стоян Иванов и Викторио Георгиев са временно отстранени от отбора до 16 години. Предстои вземане на решение за тяхното наказание. Четиримата са отстранени след разговор с директора на училището г-н Васил Вутев и треньора на отбора Сашо Борисов.

Футболистите от школата на ЦСКА трябва да притежават не само футболни качества, но и човешки такива и да показват навсякъде със своето поведение и морал, че заслужават да бъдат част от голямото семейство на ПФК ЦСКА. Ръководството на ДЮШ на клуба заявава категорично, че и в бъдеще ще бъде безкомпромисно с футболисти, които уронват престижа на клуба.

С уважение,
Стефан Яръмов
Директор ДЮШ „ПФК ЦСКА“

Ощр от категория Футбол