Намери ни
To Top

Ман Юнайтед взима четирима за £180 млн., Гризман е сред тях

Манчестър Юнайтед има намерения да даде 180 милиона паунда за четирима нови футболисти до летния трансферен прозорец, съобщава The Telegraph.

Голямата трансферна цел на „червените дяволи“ за лятото е звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман. Първоначалната оферта за френския ас ще е от 60 млн. паунда, а за сделката ще помогне и сънародникът на нападателя Пол Погба.


През януари на „Олд Трафорд“ ще се опитат да вземат шведския централен защитник на Бенфика Виктор Линдельоф. Предполага се, че 22-годишният бранител е на крачка от Юнайтед и той ще струва 40 млн. паунда на клуба.

Останалите цели на 20-кратния шампион на Англия са съотборникът на Линдельоф – 23-годишният десен бранител Нелсън Семедо и халфът на Монако Тиемуe Бакайоко (22 г.). Те обаче ще акостират на „Театъра на мечтите“ най-рано през лятото.

В същото време ESPN GB разкри, че Юнайтед е отказал да даде Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал на Уест Хям. „Чуковете“ искали да вземат младоците под наем през идния месец, но Жозе Моуриньо отказал да се раздели с тях заради натоварения график.

Ощр от категория Трансфери