Намери ни
To Top

Монтела: Трансфери? На мен ми завиждат повече за играчите ми

Голмайсторът на Милан Карлос Бака и Джакомо Бонавентура вече са здрави и ще бъдат на разположение за мача с Аталанта утре на „Сан Сиро“. Наставникът на „росонерите“ Винченцо Монтела ще може да разчита и на Юрай Куцка, който пропусна гостуването на Рома поради наказание.

„Бака и Бонавентура са здрави, но все още не съм решил колко време ще прекарат на терена. Този мач идва в идеален момент, който ще даде отговори на много въпроси.


Двубоят е също така важен и за Аталанта. Двата тима загубиха последните си мачове, но без да заслужават. Този сблъсък е за класирането и за местата, даващи право на участие в Европа. Искаме да спечелим, за да завършим годината трети в класирането.

Доволен съм, че загубата с Рома вече е преодоляна. Двубоят на „Олимпико“ показа много важни неща. Например тимът трупа самочувствие и увереност, което показва, че израства. Бяхме по-уверени срещу „вълците“, отколкото срещу Интер. Ако бяхме играли така в дербито, както в Рим, щяхме да го спечелим. Мачът с Аталанта е отличен тест преди Суперкупата на Италия с Ювентус в Катар“, коментира Монтела, който не мисли за нови попълнения.
„Концентриран съм върху играчите, които имам. Освен това със сигурност на мен ми завиждат повече, отколкото аз на другите, за играчите, с които разполагам, тъй като не виждам много отбори над нас, но виждам доста под нас“, сподели специалистът.

Ощр от категория Футбол