sportove.net

Кобрата: Съмнява ме, че ще има мач между Джошуа и Кличко

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев смята, че битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко няма да се проведе. Британецът победи Ерик Молина и защити своята световна титла, а Кличко го гледаше от първия ред в Манчестър и веднага след нокаута бе обявено, че на 29 април Джошуа и Кличко ще се бият в мач със залог две световни титли.

НСА “Васил Левски” награди най-добрите спортисти за 2016+40

Кубрат Пулев днес нападна Джошуа, че си е избрал слаб и примирен противник в лицето на Ерик Молина.

“Невероятна форма (бел.


ред. на Джошуа), но може би мотя противник беше по-опасен от неговия. Неговият (бел. ред. Ерик Молина) се беше качил просто да загуби, докато моят противник Питър се опита да ме нокаутира, опита се дори да играе мръсно, докато неговият противник просто беше дошъл да загуби, беше примирен, не знам в каква форма е бил. Той все пак е световен шампион, защитава световна титла, би трябвало да е срещу доста по-сериозен противник. Но ще видим – мач между Кличко и Джошуа ме съмнява, че изобщо ще има. Това е моето мнение. Мен ме съмнява, че ще има такъв мач. Въпреки всичко, аз съм готов да се изправя и срещу двамата”, каза Кобрата в НСА.
НСА “Васил Левски” награди най-добрите спортисти за 2016+40

Той смята, че много скоро ще настъпи неговият час и пак ще се бие за световна титла.

“Въпрос на време е. Не “може ли”, а въпрос на време е. Както беше въпрос на време да играя в България и то се осъществи, вече е история. Това също е въпрос на време и то съвсем кратко време”.
НСА “Васил Левски” награди най-добрите спортисти за 2016+40

“На мен повече би се искало да е срещу Кличко, защото имам да си връщам малко”, призна Пулев.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.