Намери ни
To Top

Интерактив Тенис закрива сезон 2016 с парти

Организаторите на най-голямата верига състезания за аматьори в България Инерактив Тенис закриват сезон 2016 с купон в столичния Raffy Bar & Gelato. Поканени са всички любители и професионалисти, както и фенове, родители и приятели. Добре дошли са всякакви придружители и познавачи на спорта.

Партито ще се проведе на 18 декември от 20 часа.


Програмата включва вино и специалитети, а гостите ще могат да премерят сили на дансинга. Преди забавната част от Интерактив Тенис ще връчат годишните награди на участниците във вечерните турнири „Лото“. Подаръците са осигурени от спонсорите на веригата „Спорт Депо“ и „Баболат“.

Призьорите ще бъдат определени ден по-рано, на финалния турнир на веригата, който се провежда на кортовете на тенис клуб „Про Спорт“. В него участват осемте най-добри тенисисти на сезон 2016, а схемата е същата като на финалния Мастърс на ATP в Лондон.

На партито за закриването на сезона ще бъдат връчени и няколко специални награди. Отличието за най-позитивен състезател ще вземе Ярослав Бешин, който от 15 участия на турнири през годината има само една победа. Това ни най-малко не развали доброто му настроение и не го отказа от тениса.

Състезател с най-голям прогрес“ за 2016 е Георги Тодоров, който за две години успя да измине дългия път от начинаещ до експерт в тениса и доказа, че при достатъчно желание в играта може да се напредва бързо.

Наградата за „най- активен състезател“ ще отиде при двама тенисисти – Недко Радев и Живко Тодоров. През 2016 те се занимаваха основно с тенис – и двамата записаха по 26 турнира от ITL и даже питаха за още.

От Интерактив тенис канят на купона на 18 декември всички спортни фенове и обещават много емоции и добро настроение.

Ощр от категория Спорт