Намери ни
To Top

Ботев Пловдив ще мие срама срещу Пирин

В Ботев Пловдив се заканват люто на Пирин Благоевград преди днешния мач от 19-ия кръг в Първа лига. Двубоят е от 17,30 часа на базата в Коматево, а феновете ще плащат между 8 и 10 лева, за да наблюдават любимците си.

Резултатите на Ботев в последно време не впечатляват, а загубата с 0:4 он Нефохимик разочарова и най-верните им привърженици. Затова футболистите са обещали да завършат годината със стил, като победят Пирин.


В Ботев срещат сериозни затруднения с финансирането и ще се разделят с доста играчи по икономически, а не спортно-технически причини.

Треньорът на Ботев Николай Киров отново ще пусне куп юноши на мястото на отстранените играчи, както и на нападателния дует Тодор Неделев – Жоао Паоло, за да бележи. Мачът е и тест за феновете, които ще покажат с присъствието или отсъствието си дали бойкотират отбора или не.

Една от големите букмейкърски къщи в световен мащаб bwin дава коефициент 1,87 за победа на Ботев. Успехът на Пирин е оценен на 3,70, докато за равенство залогът се умножава по 4,10.

Вероятни състави:

Ботев Пд: Г. Георгиев, Панов, Терзиев, Димитров, Стоянов, Меледже, М. Георгиев, Неделев, Милев, Серкан, Паоло.

Пирин Блгр: Кр. Костов, Кощърна, Николов, Сандев, Ничев, Старокин, Попев, Д. Младенов, Благов, Тасев, Ст. Костов.

Ощр от категория Футбол