Намери ни
To Top

Гонзо: Ако кажа, че резултатът е справедлив, ще излъжа

Старши-треньорът на Черно море Георги Иванов остана много доволен от спечелената точка на неговия тим при тежкото гостуване на Лудогорец, с което посрещат зимната пауза в много добро настроение. Той похвали всички футболисти и призна, че Пржемисъл Коварж ще бъде продаден в Чехия.

„Ако кажа, че резултатът е справедлив, ще излъжа. Лудогорец е класа над всички други отбори в България.


За да направиш равен срещу тях, трябва футболистите да се раздават. Днес играхме без четирима основни играчи и се радвам, че момчетата, които ги замениха, се представиха прекрасно. Казах едно голямо благодаря на всички за работата. Преди шест месеца всичко беше трудно, подобрявахме се постепенно и мога да бъда горд с този отбор.

Истина е, че Коварж може да бъде продаден в Чехия. Има освобождаваща клауза, той вчера коректно ни обясни, че има предложена сума и нямаме право да го задържим. Не трябва да подценяваме позицията на вратаря, защото играта се пренася върху целия отбор.

Отмених лагера в Турция след атентатите, не смятам да подлагам момчетата на стрес. Мислим да идем в Гърция и уреждаме контроли в момента. Надяваме се следващите шест месеца да са още по-добри.“, завърши Гонзо.

Ощр от категория Футбол