Sportove

Джошуа: Няма да се каня на Кличко

Антъни Джошуа разочарова журналистите, които се опитаха да го провокират, за да каже как ще победи Владимир Кличко. Англичанинът прояви уважение към своя бъдещ съперник. Двамата ще се бият на 29 април. Шоуто е на стадион „Уембли“ в Лондон.


„Не е важно дали ще ни гледат 90 000 души или само 9, задачата е само една – победата – коментира Джошуа. – Ще се бием 12 рунда и нямам намерение да подценявам нищо. Ако се случи нокаут, тогава добре, но няма да тръгна да обяснявам как ще откажа Кличко за два рунда. Сега е идеалният момент да направя стъпката към върха ида заложа моята титла в един мач срещу легенда.“

Очаква се утре все пак да прехвърчат искри между двамата. Затогава е насрочена първата официална пресконференция, а британските журналисти вероятно ще се опитат да провокират Кличко относно неговата възраст и слабото му представяне в последния мач срещу Тайсън Фюри.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.