sportove.net

Тиаго Силва: Лудогорец игра много силно в атака и в защита

Футболистът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва изрази разочарованието си след равенството 2:2 с Лудогорец и обяви, че всички футболист на френския шампион заедно трябва да излязат от тежката ситуация. Той похвали и българския шампион. „Те се чувстват добре, не за резултата а за това което стана днес. Получихме първи гол, заради моя грешка.


Този гол ни направи мача по-труден. Реагирахме добре, излязохме от положението, но е много трудно сега да се говори. Ситуацията ни не е лесна, но трябва заедно да излезем от нея”, каза капитанът.

„Очаквахме всичко това от Лудогорец, те играха много силно в атака и в защита. Много бързо изнасяха топката. Тази игра с един пас ни изненада. Особено бразилските футболисти. Последен мач в Шампионската лига, не можехме да вкараме повече”.

„Трудно е да се усмихнем, по-лесно е, когато печелиш. Трябва да гледаме все пак оптимистично. Всички знаем, че сме достатъчно добри. Трябва аз като капитан да съм спокоен и винаги да съм настроен позитивно”, добави Силва.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.