Намери ни
To Top

Георги Дерменджиев: Няма да гадаем, чакаме жребия

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев поздрави футболистите си след равенството 2:2 с ПСЖ. Той подчерта, че „орлите” са влезли в турнира Лига Европа през парадния вход, без да разчитат само на Арсенал.

„Аз съм изключително доволен от играта. Вие знаете на ПСЖ класата каква е.


Ние през парадния вход влязохме в Лига Европа, не разчитахме само на Арсенал. Изиграхме силно тактически мач, ПСЖ имаше своите положения. Доволен съм, но и малко съжалявам, заради момчетата, така в последния мач да победим. Футболът за това е феномен, защото е непредвидим. Всяка секунда се променя ситуацията на терена. благодаря на момчетата. Отборът израства. Виждате срещу какви футболисти играят смело и с интелект”, каза треньорът на Лудогорец.

„Не искам да гадаем, чакаме жребия и така. Ние наистина имаме сгъстен цикъл, но за нас това е добре, защото държи футболистите будни. Продължаваме да радваме българските фенове, дано и отборите от Лига Европа се харесат на феновете”, добави Дерменджиев.

„Този сезон може да се даде най-високата оценка за Лудогорец откакто е създаден клубът. Можеше да имаме още точки. В първенството водим с 9 точки. За първи се случва отборът на полусезона, въпреки че има още мачове, да води с 9 точки. Това  показва, че Лудогорец е отбор на едно средноевропейско ниво. Това ще е добре и за националния отбор”.

Ощр от категория Футбол