Намери ни
To Top

Константинов съсече Казийски, удар право в сърцето на Матей

Легендата и треньор на България Пламен Константинов удари волейболната звезда Матей Казийски точно в десетката. Казийски отказва да играе за Родината заради конфликт с шефовете на БФВ, а ето какво казва Константинов в интервю дадено за „Преса“, пред Цвета Маркова.

„Промени може да направят тези, които участват в един процес. Никой не е казал, че като влезеш в националния отбор, трябва да мълчиш и да не споделяш идеите си.


Стоейки отстрани, ти не можеш да направиш нищо. Думата на един състезател ще гърми, когато той е облечен с националната фланелка. Това, което кажеш от някой плаж, ще се коментира, но няма да има тежест“, заяви Константинов.

Жестока теза към Матей. Думите на Казийски от плажовете не струват, ако наистина иска да защити честта на Радостон Стойчев и да удари по Федерацията, нека се завърне и започне да променя ситуацията като лидер на лъвовете.

Тезата на Константинов изглежда справедлива, най-накрая някой каза истината на Матей Казийски, който е велик играч, но се обезличава като фигура в Родината, предпочитайки плажа пред националната фланелка. Няма как да победиш Данчо Лазаров с коктейл в ръка. Това става на игрището като капитан на България, какъвто трябва да бъде Казийски.

Ощр от категория Волейбол