Намери ни
To Top

Натов: Надявам се да изглеждаме променени срещу Левски

„Много се надявам да изглеждаме променени в мача срещу „Левски“ в събота, коментира преди предстоящата среща между Черно море Тича и „сините“ от седмия кръг на надпреварата в НБЛ наставникът на варненския тим Спас Натов. Той допълни, че е поел ангажимент и пред ръководство на клуба, че отборът ще изглежда по друг начин. Според него поредните загуби, които отборът натрупа, винаги тежат.

„Момчетата са професионалисти, това ми е работата и трябва да ги надскочим тези неща“, заяви специалистът.


Той допълни, че отборът излиза за мача с чисти глави и трябва да се бори. „Мисля, че няма да се стигне до „прегаряне“ на играчите. Върнаха ни се играчи, които бяха контузени, и те са ни важни. И Ангел Нацкин, и Венелин Христов ще вземат участие в срещата, така че тази по-голяма широчина ми дава увереност, че ще изглеждаме по-добре“ коментира още Натов.

По думите му Нацкин дефакто е пропуснал целия подготвителен период. Треньорът изрази надежда, че тази седмица, в която Черно море Тича почиваше в първенството, се е отразила добре на играча. Контузени в отбора все още са Филип Дедийер и Веселин Георгиев. Контузията на Георгиев не се е оказала толкова тежка и той вече прави индивидуални тренировки. Натов обаче не се нае да прогнозира кога Георгиев ще бъде готов за игра.

Треньорът на „моряците“ изрази надежда, че домакинството трябва да натежи в полза на Черно море Тича срещу Левски в събота. Срещата между Черно море Тича и Левски е в събота /26 ноември/ от 17:00 часа в зала „Христо Борисов“.

Ощр от категория Баскетбол