Намери ни
To Top

Без фенове в „Сиконко”

Странно или не, но доскорошните най-големи фаворити за титлата в женския ни волейбол ЦСКА и Левски стартираха доста колебливо новия сезон. Двата отбора имат само по една победа в първите си три мача, като изостанаха на 5 точки от изненадващия лидер Раковски Димитровград. Именно поради тази причина мачът в петък в зала „Сиконко” е с допълнително висок заряд. Победителят от него ще погледне по-смело към челото, докато загубилият ще трябва да намери по-дълъг път за излизане от кризата.


Радослав Бакърджиев и Юлия Иванова натрупаха достатъчно опит като треньори на тези два състава, така че отлично знаят какво трябва да направят, за да извадят максималното от възможностите на момичетата си в голямото дерби. Сини и червени разчитат предимно на млади състезателки, но във волейбола това никога не е било водещо, когато говорим за вечното съперничество.

Ръководството на Левски излезе вчера с решение да остави зала „Сиконко” заключена за фенове. Причините така и не бяха оповестени официално, но добрата новина за онези, които искат да наблюдават сблъсъка, е, че той ще се излъчва пряко по интернет. Дербито е от 16:00 часа.

„Тема СПорт“

Ощр от категория Волейбол