Намери ни
To Top

Марек с чужденеца си срещу Монтана, син срещу баща в Суперлигата

Марек Юнион-Ивкони“ (Дупница) ще може да разчита на новото си попълнение от Уганда – Окелло Дауди в домакинството си срещу „Монтана“в петия кръг на Суперлигата. Мачът е днес, 11 ноември, (петък) от 18:30 ч в местната зала „Спортна“.

След много усилия от ръководството на клуба успяха да изкарат разрешително от Агенцията по заетостта и веднага информираха НВЛ, където представиха необходимите документи. Така треньорът Найден Найденов ще има една опция в повече срещу „Монтана“, който до момента има само една загуба в шампионата.


Дауди се очаква да запълни празнината на най-невралгичния пост – диагонал на разпределителя. От началото на първенството, на този пост играха Димитър Дулчев, Михаил Цветанов, та дори и центърът Борислав Апостолов. От клуба смятат, че Окелло има огромен потенциал, който тепърва ще разкрива.

Срещите от петия кръг в Суперлигата при мъжете продължават в три дни, като мачовете ще се играят на 11, 12 и 13 ноември.

Интересен момент ще има в съботния ден, 12 ноември, като син срещу баща излизат на волейболното поле. В директен двубой един срещу друг застават Мартин Мечкаров, който играе за „Добруджа 07“ и Петър Мечкаров, който води „Тетевен Волей“. Двубоят е в добричката зала „Изида“, като започва в 18:00 часа.

Ощр от категория Волейбол