Намери ни
To Top

Ники Иванов: Нефтохимик уцели греда с чужденците

„Поредна драма в Бургас, домакините са в криза, това е очевидно!” Така Николай Иванов охарактеризира пред сайта volleycomment.bg представянето на Нефтохимик в четвъртия кръг в Суперлигата. Бургазлии допуснаха трета загуба, след като бяха надиграни с 1:3 от Пирин Разлог у дома.

„Поглеждайки постигнатите резултати до момента, 4 мача и само 1 победа.


Започнаха сезона със спечелване на Суперкупата на България, непонятно защо с всеки изминал мач от първенството показват все по-слаби резултати. Имат проблеми при организацията, на блокада продължават да играят безобразно. Смело може да се каже, че с привличането на чужденците са уцелили греда, качеството им е много по-ниско от това на всички български волейболисти на тези постове. Едва ли отсъствието на Самунев може да бъде оправдание, защото Гайдарски се включи много добре и се забелязва прогрес в неговата игра”, обоснова се бившият разпределител на националния отбор.

Иванов допълни, че ЦСКА напълно очаквано и дори пестеливо е спечелил във Варна с 3:0 над Черно море, отчитайки перфектната игра на центровете Цветанов и Костов. „Монтана стоеше по-добре организационно, въпреки че започна мача колебливо. Кадровите проблеми в лагера на сините принудиха треньора Шопов и в този мач да пусне на игрището Владислав Иванов като полеви играч. Тази система беше успешна само през първия гейм. След това Монтана обърна хода на мача. Голяма заслуга за победата има представянето на Агонцев, който много умело разпределяше атаката на своя отбор. От другата страна на мрежата братя Манчеви бяха неубедителни. Голямото предимство, осигурило 3-точковата победа, беше началния удар, където Монтана реализира 15 директни точки”, отчете Иванов успеха на Монтана над Левски с 3:1 в дербито на кръга.

Ощр от категория Волейбол