Намери ни
To Top

Сашо Попов кани на бал Ганчев и Домусчиев

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов има благородната идея да събере под един покрив всички „червени“ сърца в България. Ако не му мине котка път, това ще стане в навечерието на Рождество Христово във Военния клуб в София. На своеобразния армейски бал ще бъдат пуснати в продажба новите клубни карти „100 сърца за ЦСКА“, които ще бъдат три вида – златни, сребърни и бронзови. Спонсорът на „червените“ – „Хиполенд“, ще осигури много награди, а специални плакети са предвидени за легендите на волейболния клуб Димитър Златанов и Борислав Кьосев.


Покани за тържеството ще получат много известни личности, за които се знае, че са привърженици на ЦСКА. Сред тях са собственикът на Лудогорец и председател на Камарата на индустриалния капитал в България Кирил Домусчиев, собственикът на футболния клуб ЦСКА-София Гриша Ганчев, строителният предприемач Александър Чакмаков, който е син на големия футболист Нако Чакмаков и сега финансира баскетболния ЦСКА. В може би най-разделното време за „червените“ Попов ще се опита да обедини поне за една вечер всички, за които ЦСКА е много повече от четири букви. Ако успеят да заровят томахавките и да забравят враждите си, ще бъде добре.

Иначе волейболният ЦСКА, който е с четири победи от четири мача в Суперлигата, ще има нужда от възможно най-мощната подкрепа в мача срещу Амрисвил (Швейц) от втория кръг на турнира за Купата на CEV. Двубоят е на 5 януари 2017 г. и ще се играе в „Арена Армеец“. Не е изключено „червените“ да наемат залата и за няколко дербита от Суперлигата, в това число това с Левски – София на 18 ноември.

Катерина Манолова, „7 дни спорт“

Ощр от категория Волейбол