sportove.net

Моуриньо: Фенербахче игра със 100 км/ч

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе бесен на своите играчи след загубата с 1:2 от Фенербахче в Лига Европа. Португалецът заяви, че футболистите му са подходили към този мач все едно е лятна контрола, докато съперникът им е играл като че ли е на финал в Шампионската лига. Той смята, че червените дяволи с нищо не са показали, че заслужават да победят в този двубой.

“В този мач изглеждаше, че Фенербахче е излязъл да играе финал в Шампионската лига, докато ние подходихме все едно е лятна контрола.


Предадох своя опит на играчите. Казах им, че едно е да играем срещу този съперник у дома, а съвсем друго да дойдем в Турция на тяхна територия. Въпреки това започнахме срещата заспало. Те играеха със 100 км/ч, а ние бяхме твърде бавни”, смята Моуриньо.

“Имахме проблем в защита, където двама леви бранители трябваше да играят в центъра на отбраната. Не пазехме добре техните нападатели и това оказа своето значение. Те знаеха къде да застанат и контролираха мача. На няколко пъти турците симулираха и опитваха да провокират съдията, но в крайна сметка сами сме си виновни, че допуснахме това. Ние им позволихме да поведат рано и с нищо не заслужавахме да спечелим този мач. Футболът се играе от първата до последната секунда. Фенербахче игра емоционално и заслужено спечели”, допълни Специалния.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.