Намери ни
To Top

Децата на Витоша (Бистрица) усетиха магията, наречена „Шампионска лига“

Талантите на Витоша (Бистрица) отново усетиха магията, наречена “Шампионска лига”.

За втори пореден път в рамките на по-малко от два месеца талантите от школата на Витоша (Бистрица) усетиха магията на Шампионската лига. Късно снощи 50-60 от юношите на клуба имаха уникалната възможност да се насладят на живо на супер продукцията, която Лудогорец и Арсенал изнесоха на Националния стадион “Васил Левски”. За децата, които живеят с идеята да осъществят мечтата си да играят футбол на най-високо ниво, подобен род събитие е от изключително значение, пишат от ръководството на втородивизионния тим.


От една страна, талантите виждат, че и тук, в България, може да се играе футбол на най-високо ниво, футбол, който ти дава шанс до последно да се бориш с гранд от калибъра на 13-кратния шампион на Англия. От друга, юношите на Витоша имат възможността да видят в акция, само на няколко метра пред себе си, звезди от калибъра на Месут Йозил, Алексис Санчес и компания, предвождани от светило в треньорското поприще като Арсен Венгер.

Припомняме, че това не е първият случай, в който ръководството на Витоша (Бистрица) предоставя на своите юноши шанса да усетят тръпката и изживеят уникална емоция в най-комерсиалната клубна надпревара. Децата от школата на бистричани бяха на трибуните на “Васил Левски” и преди близо 45 дни, когато българският шампион Лудогорец премери сили с френския гранд Пари-Сен Жермен.

Ощр от категория Шампионска лига