Намери ни
To Top

Скандално! Любо Пенев разкри защо е избрал Михайлов, а не Стоянов

Наистина скандално! Треньорът на националния ни отбор Любослав Пенев разкри защо в мача с Норвегия игра Николай Михайлов, а не Владислав Стоянов. Причината е шокираща и не звучи адекватно.

„Имахме двубой в Азербайджан, в който имаше грешки, после с Хърватия също имаше. Аз гледам и трите мача и си правя изводите, кой трябва да започне и да влезе“, заяви Пенев попитан за избора си.


Така излиза, че Стоянов не играе заради вратарски грешки и слаба форма, което е скандално. Факт е, че Владо Стоянов сбърка в Азербайджан, но след това направи много силен мач за Лудогорец срещу Реал Мадрид в Шампионска лига. А попадението на Хърватия срещу нас преди дни падна след автогол и Владо нямаше как да реагира.

Самият Михайлов пък от 1 година е тотална резерва в Италия, а сега също не може да се наложи в новия си турски  тим. При всички уважения към Ники – той се намира в по-слаба форма от Влади Стоянов и е ненормално Пенев да изтъква подобна теза, че Николай Михайлов е по-подготвеният ни страж в момента.

Ощр от категория Футбол