Намери ни
To Top

Владо Стоянов бесен! Цяла България трябва да чуе това…

Вратарят на националния ни отбор и Лудогорец Владислав Стоянов е бесен. Цяла България трябва да разбере причината за скандала в националния ни отбор, който се разиграва с години.

Още като юноша на Металург Перник Владо Стоянов показва много по-добри данни от Николай Михайлов, но заради да го наречем потекло – Михайлов е титуляр в юношеските гарнитури на България, а Стоянов резерва. При преминаването си от Металург в ЦСКА Владо веднага става лидер в младежката формация на армейците, но продължава да търка пейката в националните ни отбори за съответната възраст.


Апотеозът дойде вчера. Вече доказан в Европа, пазил отлично срещу Реал Мадрид в Шампионска лига, Стоянов остана резерва на Михайлов, който пък самият е резерва в турския Мерсин и за последната една година има по-малко титулярни мачове, отколкото Стоянов спасени дузпи.

Самият Владислав Стоянов отказа коментар по темата след срещата. За всички е ясно, че е бесен. Остава да си зададем въпросът – как може с години да се лансира един вратар за сметка на друг, при положение, че потърпевшият е видно за всички има по-голяма класа!

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Тема на деня